Нов роман: Кевин Костнър Съобщава се, че и Джуъл се забавляват“,

...
Нов роман: Кевин Костнър Съобщава се, че и Джуъл се забавляват“,
Коментари Харесай

Вътре в романа на Кевин Костнър и Джуъл, тъй като източници казват, че звездата от Йелоустоун се „забавлява след спорния си развод“ и че „има много голямо привличане и от двете страни“

Нов разказ: Кевин Костнър Съобщава се, че и Джуъл се „ забавляват “, откакто разводът му с Кристин Баумгартнер беше финализиран през септември, след продължителна правосъдна борба

Докато романтиката им занапред стартира стартира, източникът означи, че „ Джуъл е самостоятелна и не се занимава с срещи поради срещите “.

Преди това тя беше омъжена за каубоя Тай Мъри от 2008 до 2014 година и беше свързвана с Шон Пен, Жан-Клад Ван Дам, Чарли Уайтхърст, Кристофър Дъглас и Колин Фъргюсън през годините.

Това бележи първата връзка на Костнър след раздялата с Баумгартнер, който подаде документи за преустановяване на 18-годишния им брак през май 2023 г. 

Миналия месец започнаха да се популяризират клюки, че той се среща с Рийз Уидърспуун, само че нейният представител сподели на People, че изказванието е „ изцяло измислено и погрешно “.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР